OK

Tidlös elegans

Söker du en representativ och smakfull miljö för konferens,möten eller fest, dit ni kan ta er utan att lämna Stockholm city? Välkommen att upptäcka en pärla i innerstaden!


Att stiga in i Svenska Läkaresällskapets hus på Klara Östra Kyrkogata 10 är som att resa till ett svunnet sekel. Rofylld atmosfär i kombination med den senaste konferenstekniken.Vill du fly stadens sorl och brus, men ändå ha nära till allt du behöver? Hos oss finner ni en oas i händelsernas centrum - boka in din konferens eller ditt möte i Läkaresällskapets hus.
Oavsett om du kommer till oss för att konferera, äta lunch eller för en privat fest, så möts du av en miljö som är mycket ovanlig i Stockholms centrala delar. Carl Westman; en av svensk jugendarkitekturs förgrundsgestalter, ritade och inredde Läkaresällskapets hus för drygt 100 år sedan.Svenska Läkaresällskapets hus uppfördes 1904-1906 efter Carl Westmans ritningar och räknas som en av nationalromantikens viktigaste pionjärverk i Sverige.Smakrika upplevelser för affärslunch, representationsmiddag, konferenspaket eller fest. Restaurangens stilfulla miljö ställer krav på en smakupplevelse som kan matcha omgivningens förstklassiga estetik.Det kravet gör vi vårt allra yttersta för att leva upp till. Förutom säsongsgsbetonade menyer med stor flexibilitet och möjlighet till anpassning, erbjuder köket allt från delikata snittar och kanapéer till bufféer med internationell inspiration.

Restaurangens verksamhet är certifierad enligt ISO-standrad, vilket skapar struktur i personalen arbete samt säkerställer att kvalitets- och miljökrav uppfylls.
I våra miljömål ingår bland annat att minska användningen av såväl köttråvaror som engångsglas. Vi prioriterar närodlat och erbjuder även en ekologisk meny.
Husets vackra festvåning står till ditt förfogande oavsett om du kommer till oss som privatperson eller konferensgäst.

Såväl till vardags som vid högtidsdagar - från bröllop och disputationer till födelsedagsfester och jubileer - hjälper vi dig att göra din stora dag så minnesvärd som möjligt.Den toppmoderna konferensdelen har den senaste tekniken och i föreläsningssalen finns även webb-tv med tre kameror.Huset rymmer mötesrum i olika storlekar, från 8 till 200 personer.Vårt senast renoverade rum Clara har modern inredning och ett fint ljusinsläpp från Klara Östra Kyrkogata.

Färsk frukt, vatten, block och penna ingår i priset när du bokar mötesrum.  

Till bokningen >>