OK

Erfaren administratör till Svenska Läkaresällskapet


Om Svenska Läkaresällskapet

Svenska Läkaresällskapet (SLS) är läkarkårens oberoende, vetenskapliga och professionella organisation, en ideell, politiskt och fackligt obunden förening. Vi arbetar med frågor baserade på vetenskap, utbildning, etik och kvalitet. Vårt huvudsakliga syfte är att verka för förbättrad hälsa och sjukvård i samhället. Det gör vi bland annat genom att initiera och driva viktiga samhällsfrågor genom våra medlemmar och vetenskapliga sektioner.

Arbetsbeskrivning

På kansliet som är beläget på Klara Östra Kyrkogata i City arbetar ett team om 13 personer. I rollen som Administratör kommer du på halvtid att stötta sektioner inom SLS som ingår i Svenska Hjärtförbundet och resterande tid stötta andra sektioner med administrativt stöd och delta i kansliets övriga arbete. Rollen är ny och du kommer till stor del att få vara med och utforma den.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

-Sköta medlemsregister
-Ansvara för utskick av medlemsavier
-Uppdatera hemsidor
-Styrelseförberedelser och minnesanteckningar

Vem är du?

Vi söker dig som har stor erfarenhet av administration och som är van att arbeta självständigt.

Vi ser gärna att du har:

-Goda kunskaper i Officepaketet
-Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
-Erfarenhet av digital kommunikation samt arbete med hemsidor
-Erfarenhet från liknande roll inom ideell sektor och/eller inom hälso- och sjukvården är starkt meriterande.

Tjänsten innebär en kombination av omväxlande och rutinmässiga uppgifter – och kräver god samarbetsförmåga, förmåga att ta egna initiativ och noggrannhet. Vi tror att du är en proaktiv person som drivs av att bygga upp och effektivisera processer. Vidare är du är flexibelt lagd och har en positiv och serviceinriktad personlighet.

Du erbjuds
Tjänsten är en heltidstjänst på vårt kontor som är beläget i vacker K-märkt byggnad på Klara Östra Kyrkogata i City. Det är projektanställning med start så snart som möjligt och fram till slutet av 2018 med stor möjlighet till förlängning.
Det råder en trevlig stämning hos oss och vi strävar efter att alla ska känna arbetsglädje och trivsel. Vi arbetar i en stimulerande miljö där vi alla arbetar mot gemensamma mål.

I denna rekrytering samarbetar Svenska Läkaresällskapet med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Grundström på telefon: 0708-95 59 82 eller nina.grundstrom@jurek.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via hemsidan www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Till ansökan >>